Naučite lakše uz Lammasi

Pregledajte našu bazu ponuda za privatne časove i odmah zakažite online čas sa profesorom kojeg ste sami izabrali.

napravi nalog

Privatni časovi preko interneta?

Znamo da ne uliva poverenje. Znamo da ste prvo pomislili: ,,Ma ne može privatan čas preko interneta da nadomesti taj verbalni kontakt sa privatnim profesorom uživo. ’’ . Verovatno je Vaš odgovor : ,,Nije to-to, dok se ne sastanemo lice u lice.’’.

Šta ako Vam kažemo da je moguće? Kako da Vas ubedimo da je moguće, ili možda da Vas ubedimo da je privatan čas čak i bolje slušati preko interneta?

Nećete verovati, znamo, ne verujete.

Svejedno, mi ćemo Vam reći zašto smo mi najbolje rešenje za Vas. Nudimo Vam izbor. Ne morate više birati jednog od tri profesora, koliko ih poznajete, nego ćete birati jednog od sto. Kako da izaberete? Po odgovarajućoj ceni, po njihovim biografijama i stručnosti, po oceni od strane drugih učenika.

Kako plaćate taj privatan čas? Naravno, ne pre održavanja privatnog časa. Imate račun na našoj platformi koji dopunjujete uplatom novca u obližnjoj banci. Sa tog računa Vam se sredstva umanjuju jedino kada ste Vi zadovoljni privatnim časom. Šta se dešava kada čas krene, a Vama se ne svidja način na koji Vam profesor predaje gradivo? Nista, izadjete iz poziva i platite mu onoliko minuta koliko ste čas zapravo odslušali, to se dešava takodje i ako dodje do prekida veze.

Brinete se kako Vam profesor može ispredavati gradivo preko interneta? Profesoru je omogućeno deljenje ekrana(ShareScreen), samim tim lakše za održavanje privatnih časova koji zahtevaju mnogo pisanog materijala. Takodje, ima mogućnost korišćenja raznih multimedijalni sadržaja (slika,video snimaka, animacija) sve u svrhu boljeg rešavanja Vaših nedoumica i ilustracije Vaših teorijskih nejasnoća.

Ma, da, upravu ste, nismo za svakoga.

Čas {{ lecture.name }} je u toku. Za pristup času pritisnite dugme.

{{ timeout }}

Čas {{ lecture.name }} počinje uskoro. Za pristup času pritisnite dugme.

{{ timeout }}
Pristupi